Technology

 

Untitled-1
 
 

 

Технологии

   Разработка на апликации (Мобилни, Уеб и Десктоп)

Още от основаването си ESD използва Microsoft среди за разработка, ASP.NET, Windows Phone. Също така разработваме с open source платформи като PHP, JAVA с които работят една отделна част от екипа. За разработването на мобилните приложения, ние ползваме най-новите и високотехнологични платформи. Tази отворена и гъвкава стратегия на работа ни прави една от водещите компании в разработката на мобилни приложения в България. Нашият голям опит в работат с тези платформи, заедно с добре обученият и работещ екип с HTML/JS/CSS, Flash/Flex, UI/UX  и тестерите могат да инициира и изпълнят всеки тип апликация от които клиентите ни имат нужда. Екипът на  ESD се старае винаги да удоволетворява своите клиенти.

Enterprise Системи и разработване на приложения

Ние сме технологичен партньор на много бързо развиващи се еnterprise-level клиенти. Програмистите ни правят и предлагат иновативни решения, адаптират ги към нуждите на пазара и най- новите възможни технологии.  recovery-and-business-continuity

ESD има също доста богат опит в проектирането, изграждането и поддръжката на инфраструктури. През последните години, въз основа на глобалните нужди в ИТ индустрията, ESD е инвестирала средства за проектиране и изпълнение на Disaster recovery и Business continuity процеси. Това я прави една от първите компании в България, предлагаща тези видове услуги.

ESD има собственни решения с ASP Advanced технология, която позволява на на клиентите да ползват продукта след като платят такса за инсталация и абонамент. Това пести много и различни ресурси, елиминира нуждата от огромни инвестиции, като сървъри, лицензи, договори за обслужване, hosting, updates and upgrades. Основната разлика между ползването на традиционният ASP при който плащаш фиксирана такса за системата, която плащаш на годишна база, ESD предлага на клиентите си да плащат само за това, което използват.

                

Разработване на продукти

ESD има доста дълъг опит в разработването и продаването на свои собственни продукти. Ето затова, ние сме един много подходящ партньор за разработването на вашият продукт, за да сте в точното време на пазара, на който искате да сте. Нашитят екип знае всички стъпки и начини в разработването на софтуер. Водим се от най- важното, разликата между софтуера като услуга и бизнес продукт. ESD разполага с квалифицирани хора, които имат опит и са доволни да бъдат част от целият процес на софтуерната разработка- от дизайна до реализирането на пазара, пускането в експлоатация и подръжката.